2021 - 2022 Güz Dönemi Bütünleme Sınav Takvimi | Makine Mühendisliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ

2021 – 2022 Güz Dönemi Bütünleme Sınav Takvimi

“Bütünleme Sınav Takvimi ekte PDF halinde verilmiştir. Yönemelik doğrultusunda ders geçme notu CC’nin altında olan (DC,DD) öğrencilerimizin  bütünlemelere girme hakkı bulunmaktadır. Ancak bu hakkını kullanmak isteyen öğrencilerimiz bütünleme sınav sonuçlarının doğrudan final sınav sonuçları yerine geçeceğini unutmamalıdırlar. Bütünleme sınavınızda dersten kalmanıza sebep olacak bir not almanız durumunda final sınavındaki notunuz değerlendirmeye alınmayacak olup, bütünleme sınav notunuz nihai notunuz hesaplanırken kullanılacaktır. Bu durumdan yararlanmak isteyen öğrencilerimiz en geç 14.01.2022 (Cuma) tarihine kadar ilgili dersin hocasına mail yolu ile yükseltme amaçlı bütünlemeye girmek istediğini iletmelidirler.

Not değerlendirmesi sonucu bütünlemeye kalan (FF) öğrencilerimiz, herhangi bir işlem yapmasına gerek kalmadan doğrudan bütünleme sınavlarına katılabileceklerdir.

Makine Mühendisliği Bölümü olarak bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Bütünleme Sınav Takvimi